Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri, Centrum för psykiatriforskning

Beskrivning

Centrum för psykiatriforskning (CPF) är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Karolinska Institutet (KI). CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. Vi är idag c:a 120 medarbetare och sitter i trevliga lokaler på Norra Stationsgatan 69 i Hagastan. Läs mer om CPF på: www.psykiatriforskning.se.

Nu söker vi på CPF en projektkoordinator inom ANDTS-området (alkohol, narkotika, dopning, tobak och spel) till vår enhet STAD.  Läs mer om STADs verksamhet på: www.stad.org. 

Tjänsten är en projektanställning på ett år. För rätt person finns möjligheter till förlängning.

STAD har i över 25 år bedrivit ett framgångsrikt arbete med att förebyggande insatser inom ANDTS-området. STAD söker nu en projektkoordinator som kommer att vara involverad och stötta arbetet med flera av våra spännande metoder och projekt, såsom Ansvarsfull Alkoholservering, Krogar mot Knark, 100% Ren Hårdträning.  Arbetet är till stor del administrativt med uppgifter inom bland annat kursadministration kopplad till STADs olika fysiska och digitala utbildningar. Utöver det kommer koordinatorn bland annat att ha kontakt med våra samverkanspartners och hantera kommunikation för STAD.

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten omfattar att vara en resurs för STADs olika verksamheter och projekt. Exempel på arbetsuppgifter är projekt- och utbildningsadministration, hantera utbildningsplattformen Lärtorget, assistera olika forskningsprojekt, ekonomi- och fakturahantering, kommunikationsarbete (hemsida, sociala medier), delta vid datainsamlingar inklusive hantera enkätverktyg, stansa in data, föra protokoll och dokumentera vid möten och andra aktiviteter.

Kvalifikationer

 • Universitetsexamen på lägst C-nivå
 • Erfarenhet av kursledning
 • Goda kunskaper inom ANDTS
 • Erfarenhet av/goda kunskaper om lokalt förebyggande arbete
 • Goda kunskaper inom folkhälsovetenskap
 • Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Vana att tala och presentera inför publik

Meriterande

 • Utbildning inom folkhälsovetenskap
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av att arbeta i forskningsprojekt

Personliga egenskaper

Arbetet ställer höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger därför mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi värdesätter en utåtriktad, positiv personlighet, och att du tycker om att arbeta i olika team. Du ska vara strukturerad, målinriktad, ha god planeringsförmåga, vara van att arbeta både självständigt och i grupp, samt ha förmåga att hantera olika arbetsinsatser parallellt.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder en stimulerande och spännande arbetsplats med ett gott kollegialt arbetsklimat där vi värnar om våra medarbetare.

 Om du är intresserad så skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi går löpande igenom ansökningarna.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Isabelle Sundin, HR-konsult, Centrum för psykiatriforskning: isabelle.sundin@regionstockholm.se

 Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8083
Facklig företrädare
 • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2022-10-18
Sista ansökningsdag 2022-11-06

Tillbaka till lediga jobb